LADY IN WHITE

[Caution : Some viewers may find graphics below disturbing. Viewer discretion is advised]

P/S : Definitely not for the faintest heart, oh also perempuan mengandung. Proven to disturb someone sleep lately ;D





Gambar ni diambil oleh anak membe kepada membe aku (which is actually my fren too but nevermind). Ketika ini rumahnye dikunjungi oleh saudaranye (the one sitting on the sofa) yg dtg dr jauh (I don't know where actually) pd pukul lebih kurang 11 mlm camtu. Anaknye sibuk main kamera handphone, snap sane snap sini and the moment gmbr ni diambil, anaknye tny kat mummy die, "Ibu, sape baju putih dlm gambar ni??" (omggg!)

Aku rase /lady in white/ tu tgh pandang belakang, tp membe aku ckp lady ni pandang due2 arah which means ade 2 muke (whoa!!) Korang rase???


-- Post From Ben's iPhone (My first one, yeay!!)

6 PEOPLES SHOUT SUMTHNG!

wani ezryl * said...

yg mn satu lady in white itu? xnmpk pulak :P

Anep said...

hand shake... susah nak cam...

ben_ibrahim said...

wani : LOL

anep : think bout it, nasib baik hand shake, klu tak, tak ke jelas gile kite nmpk :|

jasrina rahim said...

malam td sudah baca. tp tak berani nak baca sampai habis. sbb tido seorang. hari ni sudah balik ke rumah, maka tunjuk lagak tengok gambar lama-lama.

tp susah kata la. sebab nmpk mcm org aje..

ben_ibrahim said...

tu yg buat die scary tu..sebab jelas die lain mcm..klu la anak die ade steady hands, perghh..

khairie rahman said...

ouh tak suka betol entry neh!!